enjoy with my blog !

ehem,ehem..
kawan2,.nk tgok boley tp jgn jd stalker k,. =)

Saturday, 6 October 2012

Annual Grand Meeting,.

tup tup tup..dh bersawang blog ni. lme tak update,bkn masa tak mengizinkan tapi keadaan yg membuatkan aku tolak tepi dulu blog ni. dari hari ke hari,dari bulan ke bulan..aku rasa sekejap je masa berlalu. tiba-tiba dh bulan 10..dh start exam dh nk hbis sem..huh tu la orang kata,jgn pernah sia-sia kn masa sbb masa tak akan berundur malah ia akan sentiasa kehadapan. dalam minggu exam ni,sempat juga aku nk post 1,2 cerita..walaupun cerita ni dh lama tp aku nk kongsi dgn semua..

pada 5 september yang lepas,.fakulti aku ada buat AGM kt Hatten Square Hotel,Bandaraya Melaka..
nk tak nk,sebagai student kne la support,. mula-mula bayaran dikenakan RM65,then bila tak dapat smbutan yg menggalakkan harga diturunkn kpd RM50..not bad la sbb hotel tu pun baru,cantik..tp sygnya tak ramai yg pergi.. Sebagai student DTM kne la support pe yg fakulti buat,so dgn usaha org kuat fakulti mereka pun turunkn lg harga kpd RM45. dan mereka berharap ramai yg akn pergi..

pening juga fikir nk pakai baju apa,. mula-mula temanya warna merdeka,.dh tentu org tahu warna merdeka tu merah,biru,kuning,putih.. apabila selepas berbincang tema telah ditukar kpd "glamorous traveler". oh ok,.that's a final decision.

so,sampai saja kt hotel tu..kami dihidangkan dengan makanan, dan ada sedikit hiburan daripada student-student fakulti..sehingga lah ke petang,. boleh tahan seronok bila dapat jumpa dgn senior n junior fakulti..


kegembiraan terserlah di wajah mereka..

 

time untuk memperagakan pakaian-pakaian

 

they are my classmate and our lecturer =')